Megrendlések aznapi szállítás Budapest területén:
A 12:00 -ig leadott rendeléseket tudjuk aznapi szállítással vállalni.

Megrendelések másnapi szállítása Budapest területén:
A délután 13:00 -ig leadott rendeléseit a következő munkanapon,
munkaidőben (8:00 - 17:00 óra között) kézbesítjük.
A 13:00 óra után leadott rendeléseket csak harmadnapi szállítással tudjuk vállalni.

Megrendelések másnapi szállítása Magyarország területén:
A délután 13:00 -ig leadott rendeléseit a következő munkanapon,
munkaidőben (8:00 - 17:00 óra között) kézbesítjük.
A 13:00 óra után leadott rendeléseket csak harmadnapi szállítással tudjuk vállalni.Vásárlási és fizetési feltételek

Vevő a megrendelőlap kitöltésével és elküldésével egyidejűleg elfogadja, és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Feltételeket.

Eladó elektronikus úton megkapja az internetes áruházban leadott megrendelést, melyről visszaigazolást küld Megrendelőnek. Az adás-vételi vagy szállítási szerződés a Vevő és az Eladó között a termék átadásakor jön létre. A szerződés megkötését Eladó a megrendelés kézhezvételének igazolását követően is megtagadhatja, ha a megrendelt termék nincs készletében vagy nem tudja megrendelni.

Vásárlási feltételek

Első vásárláskor a regisztráció kötelező.

A mindenkori kedvezményes árlistához történő hozzáférést viszonteladóinknak tudjuk biztosítani. Az Eladó fenntartja a jogot, hogy a Viszonteladói regisztrálóktól cégadatokat, referenciákat kérjen státuszuk jóváhagyásához.

A vásárolt áruk részletes jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalán tekinthetik meg. Az ismertető leírásban található műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a hivatalos termékspecifikációért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára. Az esetleges pontatlanságért felelősséget nem vállalunk. A feltüntetett képek esetenként illusztrációk lehetnek.

Aktuális vételárnak mindig a kiválasztott termékek mellett feltüntetett nettó, illetve bruttó árak tekintendők. A feltüntetett árak közvetlen árajánlattételnek nem minősülnek, a visszaigazolt árak nem feltétlenül egyeznek a megadott árakkal. Az esetleges elírásokért és az azokból eredő károkért nem vállalunk felelősséget.

A termékek mellett feltüntetett készletinformációk tájékoztató jellegűek, melyek folyamatosan változnak. A megrendelt termék szállításának lehetőségéről a Vevőt írásban, a visszaigazolással egyidejűleg tájékoztatjuk.

A megrendelés menete

A Megrendelő írásos megrendelést küld a Szállítónak, melyben jeleznie kell:

  1. az áru megnevezését
  2. a rendelni kívánt mennyiséget
  3. a vételárat
  4. élni kívánnak-e a kiszállítás lehetőségével
  5. a pontos szállítási és számlázási címet
  6. a fizetés módját


Az írásos megrendelés történhet e-mailben vagy a www.optikaikabelek.com internetes áruházon keresztül.

Eladó kizárólag a rendeles@freyahungary.com e-mail címre érkező megrendeléseket köteles elfogadni. Eladó minden megrendelést visszaigazol a megrendelésen feltüntetett e-mail címre. Élő megrendelésnek kizárólag az írásban visszaigazolt rendelések tekintendők. A Szállító az írásos visszaigazolásban feltünteti a megrendeléssel kapcsolatos esetleges változásokat és tudnivalókat . Amennyiben a visszaigazolás az ár vagy a pontos terméktípus tekintetében eltér a megrendelésben foglaltaktól, a megrendelés csak a visszaigazolásra válaszképpen küldött, módosított rendelést követően lép életbe.

Eladó a fentiekben ismertetett, írásos úton történő és visszaigazolt rendeléseken kívüli módokat (szóbeli foglalás, írásban vissza nem igazolt rendelés) nem tekinti magára kötelező érvényűnek, ezért a Megrendelő a fentieken kívüli módokon történt rendelésekből adódó részteljesítésekért vagy a teljesítés elmulasztásáért Eladót nem kérheti számon.

A Megrendelő írásos rendelése, valamint Eladó írásos visszaigazolása és jelen ÁSZF együttesen automatikusan vásárlási szerződésnek minősülnek, mely a rendelés írásos visszaigazolásakor lép életbe.

Szállítási feltételek

A webáruházban megrendelt termékeket személyesen a 1034. Budapest, Bécsi út 110. szám alatt, munkanapokon 9-től 16 óráig vehetik át vagy kérésére házhoz is szállítjuk. A termékek feltüntetett árai a kiszállítás költségét nem tartalmazzák.

Több termékcsoportból történő egyidejű vásárlás esetén az egyes termékcsoportokba tartozó árukra vonatkozó szállítási és fizetési feltételek eltérhetnek egymástól. Az Eladó visszaigazolásában minden esetben feltünteti a szállítási költséget.

A félreértések elkerülése végett kérjük, hogy a házhoz szállított termékeket minden esetben, átvételkor tételesen ellenőrizzék, különös tekintettel a termékek sértetlenségére, a csomagban foglalt egyéb kiegészítők meglétére és a számlán szereplő adatok helyességére.

Fizetési feltételek

A vásárlás értékének kiegyenlítése történhet készpénzben, személyesen az átvételkor, vagy előreutalással, vagy utánvéttel. Kérjük rendelésénél mindig tüntesse fel a kívánt fizetési módot.

Halasztott fizetési kedvezményt szerződött Viszonteladó partnereink kaphatnak.

Az Eladó a termék tulajdonjogát mindaddig fenntartja, amíg a Vevő a vételár teljes összegét (beleértve az ÁFA-t is), valamint a házhoz szállítás költségét hiánytalanul meg nem fizette.

A vásárlástól történő elállás joga

A megrendelést követő 24 órán belül a raktárkészletből rendelőnek jogában áll megrendelését telefonon keresztül visszavonni. A rendelés menetét és az ettől való elállást a Ptk. 159. évi IV. tv. 379. § (1) bekezdése, valamint az 1959. évi IV. tv. 381. § (2) bekezdése szabályozza. („A megrendelő a szerződéstől bármikor elállhat, köteles azonban a szállító kárát megtéríteni.")

A 17/1999. kormányrendelet értelmében, az átvételtől számított 8 munkanapon belül a vevőnek lehetősége van indoklás nélkül elállni a vásárlástól. Ez esetben a csomag árát a visszavételt követő 30 napon belül hiánytalanul visszautaljuk a megrendelőnek az általa megadott bankszámlaszámra. A visszavásárlás feltétele az elküldött számla és az eredeti csomagolású árucikk, valamint összes tartozékának visszajuttatása cégünkhöz.

A visszavásárlás és áru cseréje nem vonatkozik az olyan egyedi értékű árucikkek megrendelésére, amelyet raktáron nem tartunk, és csak vevőrendelés esetén gyártatunk vagy szerzünk be, ez esetben az Eladó fenntartja a jogot, hogy a rendelési folyamatot az internetes áruház keretein kívül rendezze. Egyedi gyártást vagy rendelést igénylő termékek megrendelése esetén nem áll módunkban elfogadni Vevő rendeléstől való elállását.

A visszavásárlás banki átutalással történik. Hibátlan termék visszavásárlása esetén a visszautalt összegből levonjuk az esetlegesen felmerülő szállítás költségeit.

Át nem vett megrendelések

Amennyiben egy kiszállított áru átvétele a megrendelő hibájából elmaradt, fenntartjuk a jogot, hogy adott ügyfél megrendelését kizárólag előzetes utalás esetén teljesítsük.

Jótállási feltételek

A Freya Hungary Kft. - a hatályos jogszabályokban előírt - minimum 12 hónapos jótállást vállal minden termékére. Amennyiben a vásárolt termék garanciáját harmadik félnél (pl. hivatalos szervizközpont) kell érvényesíteni, a Szállító nem kötelezhető a termék visszavételére, cseréjére vagy szervizelésére. Vitás esetekben az illetékes felügyeleti szervek, és/vagy az országos Fogyasztóvédelmi Felügyelőség szakvéleményére hagyatkozunk.

Adatvédelem

Vásárlóink személyes adatainak felhasználása a hatályos Adatvédelmi törvény szabályozásának megfelelően történik.

Vásárlóink adatait tároljuk (az esetleges későbbi bizonyítás érdekében) illetve a szükséges adatokat alvállalkozóinknak (pl. szállítók) átadjuk. Alvállalkozóink az adatok megőrzésére, felhasználására, illetve továbbadására nem jogosultak.

Egyéb feltételek

Az Eladó nem vállal felelősséget a weboldal üzemeltetésével vagy használatával kapcsolatban keletkezett közvetlen vagy közvetett károkért,(spam, vírusok stb), elmaradt haszonért, adatvesztésért stb.

A jelen Feltételekben nem szabályozott kérdésekben az 1959. évi IV. törvény (Ptk), az egyes tartós használatra rendelt termékek kötelező jótállásáról szóló 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet, illetve a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet rendelkezései, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, és az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseit szabályozó 2001./CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

A Freya Hungary Kft. fenntartja a jogot a fenti feltételek módosítására.
Akcióink!
Optikai hegesztő, inteligens inteligens optikai hegeszto
Bevezető ár!
550 000 Ft+Áfa
Bővebben >>
Optikai fali doboz optikai falidoboz, szerelvny, minden kabel tipushoz
ára!
1 200 Ft+Áfa
Bővebben >>
FTTh optikai kábelek

Optikia kabel ftth fig-8
Akciós árak:
· 12xSM - 175 Ft/m + Áfa
· 4xSM - 75 Ft/m + Áfa
· 2xSM - 65 Ft/m + Áfa
· 1xSM - 55 Ft/m + Áfa
Bővebben >>
Kapcsolat: Kárpule Zsolt +36-20-9380445 | Mail:karpule@gmail.com | Weboldal készítés: weboldal-webaruhaz.com